Este posibilă o lățime de bandă nelimitată a serverului?

 22 februarie 2018 Mark Lahn Servere Dedicate, Infrastructură
În prezent, companiile folosesc mai multă lățime de bandă decât oricând. Întrucât dimensiunile fișierelor devin mai mari și internetul devine mai speedy, această tendință nu este probabil să încetinească în orice moment în curând.

Probabil că ați văzut companii care oferă o lățime de bandă nelimitată, iar în timp ce ideea pare a fi frumoasă, nu există.

Uitați-vă la o notificare pe care un customer de Online Rogers din Canada a primit-o când a încercat să-și folosească lățimea de bandă nelimitată. Nu lăsa să se întâmple asta cu afacerea dvs.

Pentru a ajuta compania dvs. să găsească cele mai bune opțiuni de lățime de bandă pentru nevoile dvs., distrugem motivul pentru treatment nu există lățime de bandă nelimitată și cele mai bune option.

De ce nu există bandă nelimitată

Am văzut cu toții anunțuri pentru World wide web și planuri de telefonie mobilă la nivel de consumator treatment oferă o lățime de bandă "nelimitată". Dar realitatea este că, odată ce te uiți în amprenta fină, vei vedea că există limite la acest prepare aparent nelimitat.

Internetul este în creștere, dar lățimea de bandă nelimitată încă nu există. Doar pentru că planurile de retail oferă day "nelimitate", nu înseamnă că este într-adevăr nelimitat.

O companie dedicată de găzduire a serverului oferă o lățime de bandă între propriile servere, internetul și compania dvs. Dar pentru a înțelege de ce nu există lățime de bandă nelimitată, trebuie să vorbim actual despre lățimea de bandă.

Ce este lățimea de bandă?

Lățimea de bandă este termenul utilizat pentru a descrie cât de mult trafic poate fi folosit de o conexiune distinctă la rețea.

De exemplu, o companie de gazduire server trebuie să se conecteze la Net pentru a transmite informații între afacerea dvs. și serverele sale. Conexiunea la World wide web a gazdei este limitată de cantitatea de date care poate fi transmisă pe secundă prin conexiunea la rețea. De exemplu, conexiunea poate fi de 100Mbps sau 1Gbps.

Acum, toată lumea care utilizează acea conexiune de server împărtășește 100 Mbps. Acest 100MBps este, de asemenea, lățimea de bandă totală. Dacă cumpărați a hundred Mbps, vă garantați o zecime din conexiunea fullă de one Gbps a liniei. Un 100Mbps fiind utilizat 24x7, poate transmite 33TB de day într-o lună. O conexiune de 1Gbps ar putea fi de 330TB într-o lună.

În mod esențial, lățimea de bandă nelimitată nu există din cauza Restrictărilor de rețea. Există întotdeauna un plafon atunci când mai multe companii împărtășesc o conexiune la Net.

Orice companie treatment pretinde să furnizeze lățime de bandă nelimitată se ocupă de faptul că fiecare utilizator nu va epuiza limitările rețelei. Dacă firma dvs. încearcă să utilizeze o mulțime de date, este posibil să fiți blocați printr-o notificare de închidere.

Care sunt opțiunile mele?

În timp ce lățimea de bandă nelimitată nu există, companiile trebuie să ruleze fără probleme pentru a rămâne în fața concurenței și pentru a satisface clienții.

Acest lucru înseamnă că rulează la întreruperi de rețea de 100% în orice instant.

Rularea pe lățimea de bandă vă poate opri operațiunile de zi cu zi. Nicio lățime de bandă nu înseamnă nici o conexiune la World-wide-web.

De aceea fiecare afacere trebuie să știe cât de multă lățime de bandă are nevoie într-o lună. Cumparati prea mult sau prea putin?

Din fericire, furnizorii de lățime de bandă și de servere allow acum tot mai multe opțiuni de lățime de bandă.

De la planuri mai mici de ten TB până la a hundred TB și peste, ServerMania oferă întreprinderilor instrumentele necesare pentru a se concentra asupra necesităților lor de lățime de bandă înainte de timp.

Să aruncăm o privire la motivul gazduire site pentru treatment ar trebui să vă gândiți la îmbunătățirea lățimii de bandă.

Cât de multă lățime de bandă este suficientă?
Asta se întâmplă în funcție de nevoile dvs. zilnice. Este imposibil să afli cât de multă lățime de bandă folosiți în prezent, fileără să te uiți la datele tale.

În moreover, este imposibil să afli cât de mult și cât de fast va crește afacerea dvs. Chiar și cu foile de proiecție care citesc viitorul nu este posibil.

Deci, este întotdeauna recomandat să cumpărați mai multă lățime de bandă decât aveți nevoie. După cum am menționat mai devreme, este mai bine să scalați în alocarea lățimii de bandă decât să o depășiți.

Când este vorba de o utilizare specifică a lățimii de bandă, aceasta depinde de mărimea companiei dvs., de ceea ce se află pe serverele dvs. și de cât de des vă copiați aceste day. Echipa de vânzări vă poate ajuta să alegeți un approach de lățime de bandă potrivit pentru dvs.

Poate cineva să se simtă din toate astea?

Desigur! De asta suntem aici. Singura modalitate de a afla cât de multă lățime de bandă este necesară este contactarea echipei noastre de vânzări!

Lățimea de bandă poate fi scumpă, așa că nu vom recomanda nimic de treatment nu aveți nevoie cu adevărat. Dar dacă aveți nevoie de ea, atunci este ceva ce nu puteți trăi fileără.

Din fericire, oferim o lățime de bandă la diferite viteze, precum și planuri ușor de scalabil. Indiferent dacă aveți nevoie de 10 TB sau 100 TB, v-ați acoperit.

Afacerea dvs. nu va fi lipsită de lățime de bandă odată ce experții noștri vă stabilesc planul corect.

Nu uitați, de asemenea, oferim various opțiuni pentru personalizarea serverului! Puteți alege dintr-un server pre-construit sau puteți crea propriul dvs. server.

Contactați-ne astăzi și vom găsi planul de server excellent pentru dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *